Wandafwerking

Specials

Muurverf verwerken wij in alle soorten en kleuren van spiegelglad tot gestructureerd, van supermat tot glimmend. Er zijn ook vele speciale effecten mogelijk om een muur bijv. oud te laten lijken d.m.v. schuren en sponzen krijg je een bijzondere uitstraling. Door verschillende lagen op te brengen en speciale technieken toe te passen kun je een muur helemaal omtoveren tot een voor u gewenst resultaat.

Airless spuitwerk

Het professioneel verwerken van muurverf d.m.v. spuiten gebeurt al heel lang bij grote objecten. Steeds vaker wordt deze apparatuur door ons in de particuliere sector ingezet om grote gladde plafonds en/of wanden  geheel streep- en structuurloos af te werken. Om dit werk goed en veilig uit te kunnen voeren en eventuele beschadigingen te voorkomen schermen wij de ruimte waarin we werken volledig af. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd, zodat u weer snel de ruimte in kan richten.

Behangwerk

Ook het behangen van een wand of complete woning kunnen we voor u leveren en verwerken. Met onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over het meest geschikte behang, over het kleurgebruik en de behandeling van de wanden. Zonodig egaliseren we de wanden om het behang vervolgens naadloos aan te brengen. U zult versteld staan wat mooi en zorgvuldig uitgekozen behang met uw ruimte doet!

Glasweefsel

Glasvezelbehang, glasvliesbehang of scan zijn allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product.
Om de muur te versterken wordt het steeds meer toegepast in de particuliere sector. Tevens zorgt glasweefsel ervoor dat evt. scheurvorming in de muren onzichtbaar blijft.